Nők vagyunk, anyák vagyunk és az álmainkat valósítjuk meg

Ági

Rólunk

Minden akkor kezdődött, amikor nemsokkal szülés előtt a felbolydult kismama hormonok által vezérelve elkezdtem minden szükséges (és később kiderült kevésbé szükséges) dolgot megvásárolni a kórházi csomagba kisbabámnak és magamnak. Szeretem a szép, kényelmes, stílusos ruhákat (ez nem a terhességgel függ össze) és ebből kismamaként sem akartam engedni, sőt Ahogy egyre jobban elmélyedtem a szoptatós hálóingek és kismamaköntösök világában, kiderült, hogy nem ez a divatipar csúcsa. De miért is nem?

Edit

Rólunk

Három gyerek, három szülés, három császármetszés. Életem legszebb és legnehezebb napjai is egyben. Tapasztalatból tudom, hogy a nőknek a szülést követően a kórházban töltött napok nem könnyűek. Jönnek a látogatók, kattognak a fényképek, mindenki kíváncsi az újszülöttre és persze mi is végtelenül büszkék vagyunk rá. Visszanézve a kórházi képeket most csak arra tudok gondolni: mennyivel jobb lett volna, ha már akkor vannak babymeets termékek …

Rólunk

Ketten összesen négy terhességet és szülést átélve, megtapasztalva a várandósság, a szülés, a kórházi lét és az első otthoni napok minden szépségét és nehézségét, feltett szándékunk, hogy termékeinkkel még szebbé, még emlékezetesebbé, még könnyebbé tehetjük a babavárást és babázást Nektek kismamák.

Hisszük, hogy

  • olyan termékeket sikerült terveznünk Nektek, amik hiánypótlok a piacon,

  • olyan praktikus és szép darabokat, amilyenek még nincsenek,

  • olyan egységet teremtenek baba és mama között, amilyet még kismamák nem tapasztaltak.

Azon dolgozunk, hogy a kizárólag itthon készülő kismama- és babaruháink tökéletesen megfeleljenek az igényeiteknek, praktikusak, kényelmesek, de emellett csinosak, nőiesek, divatosak legyenek. Az egymással kombinálható darabok pedig tökéletes harmóniát hoznak létre baba és mama között már az első pillanattól kezdve.

Rólunk

Termékeink

Szoptatós hálóingjeink és kismama köntöseink átgondolt és praktikus tervezésű darabok, melyeket kiváló minőségű, kényelmes és bőrbarát anyagokból varrunk.

Szoptatós hálóingünk átlapolt alsó része miatt már a várandósság alatt is kényelmes viselet, tökéletes illeszkedik a növekvő pocakhoz. Felső része pedig lekapcsolható, így a szoptatás időszakára ideális.

Kismamaköntöseink elegánsak és kényelmesek, tökéletesen passzolnak hálóingjeinkhez, és a kismamáknak kellő magabiztosságot adnak már a kórházi napok alatt.

Babatermékeinket a kismama szettekhez passzolva készítjük, egyedileg kombinálható minden mindennel.

Babapléd és sapkaszettünk felső mintás rétege 95% pamut és 5% elasztán, alsó rétege 100% pamut.

A hálóingek és köntösök két méretben (S-M; L-XL) készülnek.
Babatermékeink 0-3 hós babákra passzolnak (56 cm-es méret).

Rólunk
Copy link