Kismamáktól Kismamáknak

Ági

Minden akkor kezdődött, amikor nemsokkal szülés előtt a felbolydult kismama hormonok által vezérelve elkezdtem minden szükséges (és később kiderült kevésbé szükséges) dolgot megvásárolni a kórházi csomagba kisbabámnak és magamnak. Szeretem a szép, kényelmes, stílusos ruhákat (ez nem a terhességgel függ össze) és ebből kismamaként sem akartam engedni, sőt Ahogy egyre jobban elmélyedtem a szoptatós hálóingek és kismamaköntösök világában, kiderült, hogy nem ez a divatipar csúcsa. De miért is nem?

Edit

Három gyerek, három szülés, három császármetszés. Életem legszebb és legnehezebb napjai is egyben. Tapasztalatból tudom, hogy a nőknek a szülést követően a kórházban töltött napok nem könnyűek. Jönnek a látogatók, kattognak a fényképek, mindenki kíváncsi az újszülöttre és persze mi is végtelenül büszkék vagyunk rá. Visszanézve a kórházi képeket most csak arra tudok gondolni: mennyivel jobb lett volna, ha már akkor vannak babymeets termékek …

Ketten összesen négy terhességet és szülést átélve, megtapasztalva a várandósság, a szülés, a kórházi lét és az első otthoni napok minden szépségét és nehézségét, feltett szándékunk, hogy termékeinkkel még szebbé, még emlékezetesebbé, még könnyebbé tehetjük a babavárást és babázást Nektek kismamák.

Hisszük, hogy

  • olyan termékeket sikerült terveznünk Nektek, amik hiánypótlok a piacon,

  • olyan praktikus és szép darabokat, amilyenek még nincsenek,

  • olyan egységet teremtenek baba és mama között, amilyet még kismamák nem tapasztaltak.

Azon dolgozunk, hogy a kizárólag itthon készülő kismama- és babaruháink tökéletesen megfeleljenek az igényeiteknek, praktikusak, kényelmesek, de emellett csinosak, nőiesek, divatosak legyenek. Az egymással kombinálható darabok pedig tökéletes harmóniát hoznak létre baba és mama között már az első pillanattól kezdve.

Termékeink

Kismamaként is lehetsz csinos és vonzó.

A legtöbb divatmárka szuper kismama kollekciókat kínál a várandós nőknek. Viszont az éjszakai viselet, a kórházi „szett”, majd otthon a szoptatós pizsi kevésbé került fókuszba és bizony a kínálat cseppet sem mondható szélesnek vagy vonzónak. Ezt mi magunk is megtapasztaltuk várandósságaink alatt.

Saját tervezésű szettjeinkkel ebben szeretnénk segíteni a kismamáknak.

A Babymeets termékeit a kismama szívesen viseli a várandósság alatt, a kórházban töltött napokon, majd a szülést követően otthon szoptatás közben.Csinosak és praktikusak, kényelmesek és nőiesek minden testalkatú kismamának szuperül állnak Termékeinket magunk tervezzük és készítettjük prémium minőségű anyagokból.

Kismama köntösök, szoptatós hálóingek, kismama pizsama szettek és hozzájuk passzoló újszülött termékek széles kínálatával várjuk a kismamákat. Termékeinket egytől egyig kismamákon (és saját magunkon és a gyerekeken) teszteltük, így garantálva nektek a tökéletes minőséget.

Copy link
Powered by Social Snap