Fotózás – a kulisszák mögött

Fotózás – a kulisszák mögött

Február 11-én az éve egyik legszelesebb, vagyis inkább igazi szélviharos napján megtartottuk a várva várt új TAVASZI KOLLEKCIÓNK fotózását. Nagyon sokat készültünk erre a napra, tudjuk, hogy a képeken nagyon sok múlik, hiszen Ti a képek alapján fogjátok eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem az általunk megálmodott, megtervezett és elkészített hálóing, köntös, vagy az újszülött szettek.

Rengeteg képet készítettünk viszonylag rövid idő alatt. Muszáj volt a fotózás alatt tartani a katonás tempót, hiszen mind a négyen anyukák vagyunk kisgyerekekkel (Zsófi a fotósunk, Dóri a modellünk, Ági és én), akikre épp a nagyszülők vigyáztak, vagy bölcsiben voltak és vártak bennünket.

A tavaszi kollekciónkba sok szép anyagot válogattunk össze nektek. A termékeket megtaláljátok a webshopban. Van pöttyös, csíkos, egyszínű. Találtok többek között unikornisos, star wars mintás és szívecskés anyagokat is. A szoptatós hálóingek és a köntösök puha, lágy esésű anyagból készülnek, nagyon kényelmes mindenkinek. A babáknak pedig megtaláljátok a kismama ruhájához passzoló mintákat.

Válogassatok kedvetekre, állítsátok össze álom szettjeiteket.

És most jöjjön néhány fotó a fotózásról, nézzétek!

Copy link
Powered by Social Snap