Blog

APA blogol - új sorozatot indítunk

APA blogol – új sorozatot indítunk

A várandósság 9 hónapja, a szülés élménye és a babával töltött első hetek középpontjában a kismama és baba áll. Új sorozatunkban kispapák, apukák mesélnek nekünk személyes élményeikről, vicces szituációkról, esetleg nehézségekről. Fogadjátok sok szerettel.

Tovább
Mikor jöjjön a kistesó?

Mikor jöjjön a kistesó?

Az örökös dilemma. Megszületett az első baba és még szinte ki sem bújt az anya pocakjából máris jönnek a kért/kéretlen kérdések a szülőknek: És mikor tervezitek a kistesót? És van erre jó válasz? Nincs.

Tovább
Cseppke - törzsvásárlói program

Cseppke – törzsvásárlói program

Szuper kezdeményezés kismamáknak.Azt hiszem a Cseppke termékeit minden kisgyerekes anyuka ismeri az országban. Bizony három kisgyerekkel a családban én is nagy rajongója vagyok a termékeiknek és már évek óta használjuk a csodálatos tipegő hálózsákokat minden éjjel.

Tovább
Hasfajásra babamasszázs

Hasfajásra babamasszázs

Hasfájós baba. Minden szülő rémálma. De szerencsére ma már több lehetséges megoldás létezik a baba fájdalmának enyhítésére. Mi most a babamasszázs jótékony hatásait szeretnénk bemutatni nektek. Ebben Tóth Annamária - konduktor-óvodapedagógus segít nekünk, aki okleveles babamasszőr és babamasszázs oktató.

Tovább
Anyuci lettem ...

Anyuci lettem …

Amit elterveztem, annak mindig úgy kellett lennie! Sokszor erőm felett teljesítettem, hogy meglegyen, amire vágytam. Máskülönben csalódott, szomorú, sőt akár hisztis lettem. Ez valószínűleg azért lehetett, mert akkor – lassan tíz évvel ezelőtt – még nem tudtam, mi is igazán a türelem, nem gondoltam...

Tovább
Bemutatkozunk, arcok a babymeets mögött: Ági

Bemutatkozunk, arcok a babymeets mögött: Ági

Sziasztok, Ági vagyok egy 2 éves cserfes kislány , Eszter anyukája. Mielőtt édesanya lettem a fiatalok „gondatlan ”életét éltem. Munka, edzés, spontán romantikus esték, éjszakába nyúló barátnős csevegések, wellness hétvégék és persze shopping minden mennyiségben

Tovább
Copy link