BESSZER Kismamaruha

Kismamák mi imádjuk és szeretnénk Nektek is bemutatni a BESSZER márka termékeit, amit Betti nektek álmodott meg és készít el! Nagy öröm számunkra, hogy ezeket csodálatos ruhákat mostantól nálunk is meg tudjátok vásárolni! 🤍

  márka azoknak a mai modern nőknek tervez és készít ruhákat, akiknek az anyává válás során is fontos, hogy mit vesznek fel, akik nem szeretnének a várandósság és szoptatási időszakban sem kompromisszumot kötni az öltözködésben.

A ruhák nagy része olyan szabászati és technológiai megoldásokkal készül, amely igazodnak a várandósság alatt a test változásához, tehát normál testalkattal és a pocakkal is jól mutatnak. A szoptatási időszakban kényelmesen, diszkréten etetheted kisbabád. Ezt követően pedig hétköznapi ruhaként hordhatod, mert küllemét tekintve nem tipikus kismamaruháról van szó, ránézésre tökéletes hétköznapi viselet.

A BESSZER márka mottója ezért: „A ruha, amit várandósság, előtt, közben és utána is tudsz viselni.”

A ruhákat Magyarországon beszerzett alapanyagokból, helyben, helyi vállalkozókkal készítjük. A textíliákat és a kiegészítők többségét természetes alapanyagokból, illetve maradék- más gyártónál megmaradt (kidobásra szánt) – anyagok felhasználásával készítjük. A ruhák többfunkciós kialakításának köszönhetően a termék-életciklus hosszabb, mint egy hétköznapi kismamaruha esetében, ami egyedülálló ebben a kategóriában.

Az első kollekciót a mezei-réti virágok és gyógynövények ihlették. Ezzel szeretnénk a figyelmet felhívni arra,  hogy lassuljunk le a hétköznapi pörgésből, közeledjünk újra a természethez és legyünk nyitottabbak a természetes gyógymódokra. Ez azért szükséges mert a mai világban sokak az első baba születése előtt olyan tempóban élnek, dolgoznak, ami a baba születésétől fogva működni a továbbiakban és ez nagyban kihat a pszichére is. 

A természetből való ihlet az alapanyagokban és a ruhák színválasztásaiban mutatkozik meg. A kollekcióban így megfigyelhető a rét zöldje, rózsaszín, kék és lila árnyalatai, amik például a katángvirágban, levendulában is fellelhetők. Miért a mezei virágok? Ezzel  szeretnénk a természetre és az abban rejlő testet-lelket gyógyító erejére irányítani a figyelmet. Abban az időszakban, amikor anyává válik egy nő, sok energiára, támogatásra, nyugalomra és gyógyulásra van szüksége. A mezei virágok gyógyhatása a szervezetünkre, azok színei pedig a lelkünkre gyakorolnak pozitív hatást. Hiszünk a színterápiában és abban, hogy a ruha, amit hordunk jókedvvel, bátorsággal, önbizalommal tölt fel minket.

A jövőben szeretnénk további hiánypótló termékeket tervezni, amivel még inkább támogatni tudjuk az édesanyákat a hétköznapokban. A tervek között szerepel egy közösség építése, amely az nőket támogatja az anyává válás folyamatában.

Ha van kedved, kövess minket és tarts velünk! ➡ instagram: @besszer_thebrand, facebook: @besszerthebrand 

Ha a jövőben a termékeinkkel fotózol, használd a #besszermom hashtag-et.

Foto: @shotsbydeen, @besszer_thebrand

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap