Besszer Bettina – BESSZER the brand

Besszer Bettina – the brand

Az anyává válás során átmentem én is azon a bizonyos változáson, – ahogyan még velem együtt sokan -, amikor kicsit lelassítottam a tempót és átgondoltam, hogy ki vagyok, mit akarok és merre menjek tovább. Ekkor kezdtem el tudatosabb lenni az élet több területén, köztük az öltözködésben, ruhavásárlásban is.

Az első várandósság alatt szembesültem vele, hogy nem találok olyan kismamaruhát, ami tetszene. Számomra fontos a divat és nem akartam kompromisszumot kötni várandósság alatt sem az öltözködésben. 

Amikor a harmadik babánkkal voltam várandós, elhatároztam, hogy olyan ruhákat szeretnék tervezni, amik megoldást nyújtanak azoknak a nőknek, akik hasonlóan gondolkodnak a kismamadivatról, mint én. 

Ekkor döntöttem úgy, hogy felrázom és átformálom a szemléletet a kismamaruha divatról és magam tervezek olyan darabokat, amik modernek, letisztultak, multifunkcionálisak és kényelmesek is. 

   a márka:

Csak az édesanyák tudják azt, hogy milyen nagy gondot okoz az öltözködés kismamaként, hiszen éljük az életünk, a kisbabával is dolgozunk, étterembe járunk, utazunk, nyaralunk és mindeközben szeretnénk jól kinézni, de nagy probléma, hogy olyan ruhát találjunk, amiben szoptatni is lehet.

A BESSZER márka célja, hogy megoldást nyújtson az édesanyáknak az öltözködésben.

A ruhadarabok letisztult, modern stílusúak, első ránézésre hétköznapi ruhának tűnnek. Többségüket, a várandósság előtt, közben és azután is lehet viselni, mert belefér a pocak, lehet benne szoptatni és az azt követő időszakban normál alkaton is jól mutat. 

Fontos, hogy ezeket a ruhákat a nők nemcsak egy rövid időszakra vásárolják meg, hanem a gardróbjuk örök darabja maradjon, ezért a kollekció nagy része multifunkcionális.

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap