Bemutatkozunk, arcok a babymeets mögött: Edit

Bemutatkozunk, arcok a babymeets mögött

Kezdjük a száraz tényekkel.

  • név: Edit
  • életkor: 39 éves
  • foglalkozás: közgazdász
  • hivatás: feleség és 3 (az idő többségében) cuki gyerek anyukája

Én akkor vagyok elememben, ha egyszerre sok a tennivaló, ha több szálon futnak a dolgok, ha tele van a naptár. A klasszikus kismamaság mellett mindig kerestem még valamit, amivel foglalkozhatok, ha már úgyis otthon ülök és „csak” babázok.

2013-ban született Matyi, ekkor cseréltünk lakást és újítottuk fel az új otthonunkat.

2017-ben megszületett Juli, akkor bevállaltam, hogy a munkámat otthonról folytatom tanácsadói státuszban heti pár óra munkával. Na és persze emellett a férjemmel rádöbbentünk, hogy hiába van egy csilli-villi belvárosi szép nagy lakásunk, kisgyerekkel a belváros nem ideális. A korábbi gyakori mozik, színházlátogatások, esti romantikus vacsorák száma minimálisra csökkent, így az elérhető közelségük fontossága is jelentéktelenné vált szemben egy kis kerttel, homokozóval … úgyhogy elkezdődött az építkezés és újabb költözés.

Tavaly év végén megérkezett a családunkba Saci és vele együtt a Babymeets. Itt tartunk most. Ülök a nappaliban, Saci a földön ügyesen forog már jobbra-balra, nem is csoda, hiszen tegnapelőtt volt 5 hónapos. Elrepült az idő nagyon gyorsan, a sok szoptatás, altatás, pelus csere beépült a mindennapokban, Juli bölcsiben, Matyi oviban, Gábor (a férjem, aki majd fog írni nektek ide a blogra apás dolgokról) dolgozik, mi meg itthon várjuk őket. És közben azon gondolkodom, hogy mit is írjak Nektek magamról.

2020 igazán izgalmas év lesz számomra, március 15-én Matyi már 7(!!!), Juli meg  mér 3 éves lesz (igen, egy napon születtek), Matyi ősszel kezdi az iskolát (épp iskolakóstolgatókra járunk, hogy megtaláljuk a hozzá leginkább passzoló sulit), Juli óvodás lesz, Sacinak ez egyéves szülinapját ünnepeljük majd, Gáborral meg a 8. házassági évfordulónkat és húha késő ősszel mindketten nagyon kerek szülinapot ünneplünk.

Éééééééés indul a Babymeets, vagyis amikor ezt olvassátok már el is indult. Fogadjátok nagy szeretettel a termékeinket, várjuk visszajelzéseiteket, kéréseiteket. Fontos számunkra, hogy amiket tervezünk, készítünk nektek, azokkal a termékekkel maximálisan elégedettek legyetek

Blogbejegyzésekben még mesélek majd nektek a háromgyerekes anyukák életéről, olyan témákról fogunk írni Ágival Nektek, ami foglalkoztat minket, és hisszük, hogy Titeket is.

Boldog babavárást és babázást mindenkinek!

Edit

 

 

Copy link
Powered by Social Snap