Bemutatkozunk, arcok a babymeets mögött: Ági

Bemutatkozunk, arcok a babymeets mögött

Sziasztok, Ági vagyok egy 2 éves cserfes kislány, Eszter anyukája. Mielőtt édesanya lettem a fiatalok „gondatlan ”életét éltem. Munka, edzés, spontán romantikus esték, éjszakába nyúló barátnős csevegések, wellness hétvégék és persze shopping minden mennyiségben.

Aztán egy szép tavaszi nap reggelén megkaptam ez első „üzenetet” a kisbabámtól, a két csíkot a terhességi teszten, kismama lettem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon könnyen viseltem a várandóságot. A kismama fórumokon olvasott kellemetlen terhességi tünetek közül egy sem jelentkezett nálam így igazán volt időm előkészülni a kisbabám érkezésére.

Az addigi életem viszont már a várandóságom alatt megváltozott.  A köredzéseket felváltotta a kismamajóga, az esti filmezések helyett a Jön a baba részeit néztem újra és újra és persze a shopping az akciók helyett már csak a kismama jelzőket kerestem…

Aztán eljött a nagy nap, egy januári péntek este besétáltam a szülőszobába és az újszülöttemmel a kezemben hivatalosan is édesanya lettem.  Ennek már több mint 2 éve mégis olyan mintha csak tegnap lett volna. Sose felejtem el milyen jó érzés volt a kórházi napok után végre hazavinni a kisbabánkat.

Aztán persze elkezdődött a hónapokon át tartó új napi rutin, szoptatás, pelus cserélés, altatás de mivel volt segítség bőven a kisbabám körül így volt időm „felnőtt” beszélgetéseket is folytatni és így született meg a Babymeets gondolata.

A gondolatból hamarosan webshop lesz illetve lett, amit jelenleg böngésztek, az újszülöttemből egy bölcsis huncutka, aki csak „csiniruhát” hajlandó felvenni, én pedig…. újra dolgozom, az edzés az ünnepnapokon jön össze és a barátnős esti beszélgetéseket felváltotta az esti mese olvasás / altatás.

Nagyon nagy izgalommal vártuk a webshop elindítását, a termékek bemutatását reméljük, hogy Nektek is tetszeni fognak.

Fogadjátok szeretettel, Tőlünk Nektek. Kismamáktól Kismamáknak.

Ági

 

 

Copy link
Powered by Social Snap