Kismama pizsama

Ti „pizsamások” vagy „hálóingesek” vagytok?

Én egészen addig, amíg nem lett anyuka abszolút pizsamás voltam, télen hosszú, nyáron rövid pizsama egy trikóval. Így szerettem a legjobban aludni, és egy nyugodt, pihenős hétvégén otthon flangálni a lakásban.

Aztán amikor az első babámat vártam nem találtam igazán kényelmes pizsit magamnak, így maradtak a hálóingek. A szülésnél a kórházi napokat is hálóingben csináltam végig, aztán itthon az éjszakai szoptatásokat.

Végre újra pizsamában babázok J Várandósságaink, és babázós tapasztalatainkat összegyúrva megterveztük és elkészítettük nektek, Kismamák a számunkra tökéletes kismama és szoptatós pizsamát.

A pizsamáink három részesek.

A fehér viszkóz anyagból készült, rövid ujjú pizsama felső oldalt ráncolt szabásának köszönhetően alkalmazkodik a növekvő pocakhoz, de a szülést követően is tökéletes áll minden anyukának. Az átlapolt felső része kényelmes az éjszakai szoptatásokhoz.

A pizsamanadrágot többféle színben és mintában készítjük. A nadrág pocakra húzható rugalmas része simogatóan körülöleli a mama hasát, melegen és biztonságban tartja, amellett, hogy nagyon kényelmes. A derék alatti megkötővel szabályozható a nadrág szélessége. Az anyaga 95% pamut 5% elasztán, amitől enyhén rugalmas, így tökéletesen illeszkedik minden testalkatra.

A kimonó jellegű kis köntös a pizsama nadrág anyagából készül. Jól esik belebújni és magunkra venni a köntöst a hűvösebb éjszakákon, a kórházban töltött napokon. A köntös pocakkal és anélkül is csinosan áll mindenkin.

A pizsamák anyagából varrunk baba szetteket is. Pólyaként is használható baba takarót, alulkötős baba bodyt és kis sapkát. Tudjátok így lesz tökéletes a #matchymatchy élmény baba és mama között. 🤍

Kismama pizsamáink nőiesek, divatosak, kényelmesek és praktikusak. És nemcsak éjszaka lehet őket hordani, nyugodtan maradjatok bennünk pihenős, otthoni napokon is! 😍

 

Copy link
Powered by Social Snap